Broască ușă pentru uși glisante

Broască ușă pentru uși glisante

Încuietoarea PO - ansamblu cromat periat ZOKKCS

103,00 lei

Încuietoare cu cârlig, contraplacă, cheie, mânere încastrate (2 buc), degetar, elemente de montare

Product Description


Un set complet de accesorii pentru uși glisante, care include; blocare cu cârlig pentru ușă glisantă în versiune cu cheie, set de mânere rotunde și degetar pentru ușă glisantă. Setul este consecvent în ceea ce privește culoarea și este o soluție funcțională pentru uși glisante. Setul poate fi folosit pentru  lemn și pentru uși din lemn; plăci populare de MDF și HDF utilizate pentru fabricarea ușilor și mobilierului; lăcuit, furniruit, Produsul se caracterizează prin calitate înaltă.

Elementele principale ale fișierului; mânerele, degetul, partea din față a încuietorii și foaia de fixare pe cadrul ușii sunt finisate în crom periat. Este o frumoasă culoare argintie care este mereu la modă. Cromul colorat periat este o culoare foarte populară a elementelor de finisare și design interior și, prin urmare, alegerea unui set de accesorii în această culoare poate crea o compoziție uniformă a întregului interior.



Inclus în pachet: blocare cu cârlig pentru uși glisante (1 buc), cheie de blocare (1 buc), placă de cârlig pentru rama ușii (1 buc), set de mânere încastrate - rotunde (2 buc), degetar (1 buc) și elemente de montare.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.