Mânere pentru usi de interior

Mânere pentru usi de interior

LAURA C Classic mâner alamă ZLAOCLMB

132,00 lei

Product Description


Mânerul Laura a fost conceput pentru clienții care prețuiesc frumusețea și simplitatea. Forma sa liberă și eficientă nu numai că determină confortul utilizării de zi cu zi, dar îi permite și să se încadreze perfect în ultimele tendințe în design interior.

Mânerul LAURA este disponibil într-o culoare unică de alamă aurie. Este o culoare frumoasă, strălucitoare, care arată întotdeauna la modă și elegant. Culoarea este raspunsul la nevoile celor mai pretentiosi clienti care cauta accesorii originale pentru interiorul caselor si apartamentelor lor. Este realizat din metal - ZnAl. Este un material care vă permite să modelați produse interesante, atractive, menținând în același timp calitate și durabilitate înaltă în utilizare.

Mânerul are soluții adecvate care îi susțin funcționarea și îi afectează durata de viață sistem de sprijin dublu maner; când este apăsat, mânerul revine automat la poziția corectă (orizontală). sistem dublu de cleme hexagonale, care stabilizează montarea mânerului și asigură un timp îndelungat de funcționare fără probleme.

Setul contine:

set de mânere pentru o ușă (2 bucăți; mâner stânga și dreapta)

set de elemente de montare: prin șuruburi,

- pătrat de legătură pentru broasca cu dimensiune standard 8 x 8 mm.

Elementele de montare sunt potrivite pentru uși cu grosimea de la 30 mm până la 60 mm; cele mai populare modele de uși de pe piață au o grosime de 40 mm - mânerele se vor potrivi cu ele.

Mânerul LAURA ca produs PREMIUM este acoperit de o garanție extinsă de 5 ani.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.