Mânere pentru usi de interior

Mânere pentru usi de interior

OLIVIA C Classic mâner crom ZOLOCLCB

189,00 lei

Product Description


Manerul Olivia este sinonim cu stilul clasic. Designul său se va potrivi perfect în case și apartamente mobilate în stil retro. Mânerul rafinat are, pe lângă un aspect de bun gust, și o formă bine profilată, datorită căreia mânerul se potrivește confortabil în mână.

Mânerul ușii este disponibil în culoarea exclusivă Crom Lustruit. Este o culoare frumoasă, strălucitoare, care arată întotdeauna la modă și elegant. Chrome lucios este o culoare foarte populară pentru amenajarea interioară și elementele de finisare, așa că alegerea mânerelor în această culoare va crea o compoziție completă, uniformă a întregului interior.

Este realizat din metal - ZnAl. Este un material care vă permite să modelați produse interesante, atractive, păstrând în același timp calitatea și durabilitatea înalte în utilizare.

Mânerul are soluții adecvate care îi susțin funcționarea și îi afectează durata de viață: - sistem de suport dublu maner; când este apăsat, mânerul revine automat la poziția corectă (orizontală), - sistem dublu de terminale hexagonale, care stabilizeaza montarea manerului si asigura un timp indelungat de functionare fara probleme.

Kitul original contine; - set de mânere cu o singură ușă (2 bucăți; mânere stânga și dreapta), - set de elemente de montare: prin suruburi, - bolt de conectare pentru broasca cu dimensiuni standard 8 x 8 mm.

Elementele de montare sunt potrivite pentru uși cu grosimea de la 30 mm până la 60 mm; cele mai populare modele de uși de pe piață au o grosime de 40 mm.

Mânerul OLIVIA ca linie de produse PREMIUM este acoperit de o garanție extinsă a producătorului de 5 ani.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.