Mânere pentru usi de interior

Mânere pentru usi de interior

Quanta Fit mâner crom lucios QUKFICB

79,00 lei

Product Description


Mânerul QUANTA subțire, orientat manual, garantează confortul utilizării de zi cu zi. Efectul este completat de utilizarea unei rozete de bază FIT cu o grosime de doar 6 mm (comparativ cu scuturile standard, unde grosimea rozetei este de 10 mm), datorită căreia produsul are un efect extrem de estetic asupra ușii.

Proiectul a fost creat pentru clienții care apreciază eleganța clasică și caută soluții originale, dar sustenabile în designul interior.

Mânerul este disponibil într-un design cromat lucios.

Este realizat din metal - ZnAl și aluminiu. Acestea sunt materiale care vă permit să modelați produse interesante și atractive, păstrând în același timp calitatea și durabilitatea înalte în utilizare.

Mânerul are soluții adecvate care îi susțin funcționarea și îi afectează durata de viață: - sistem de suport dublu maner; când este apăsat, mânerul revine automat la poziția corectă (orizontală), - sistem dublu de terminale hexagonale, care stabilizeaza montarea manerului si asigura un timp indelungat de functionare fara probleme.

Kitul original contine;

- set de mânere cu o singură ușă (2 bucăți; mânere stânga și dreapta),

- set de elemente de montare: prin șuruburi și șuruburi pentru lemn,

- bolt de conectare pentru broasca cu dimensiuni standard 8 x 8 mm.

Elementele de montare sunt potrivite pentru uși cu grosimea de la 30 mm până la 60 mm; cele mai populare modele de uși de pe piață au o grosime de 40 mm - mânerele li se vor potrivi.

Datorită utilizării unei plăci de tip slim FIT în mâner, orificiul de montare pentru mânerul ușii ar trebui să aibă un diametru de 22 mm, dacă este mai mic, îl puteți mări singur - în timpul instalării.

Mânerul QUANTA este acoperit de o garanție din fabrică de 2 ani a producătorului.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.