Manere usa de intrare

Manere usa de intrare

RK.C3 CAPRI mâner ușă / WC negru

102,00 lei

Product Description


Mânerele colecției CAPRI sunt o combinație originală de forme simple, moderne, cu un design rotund. Datorită construcției lor, aceste mânere sunt o notă subtilă de modernitate - ele corespund perfect cu interiorul la modă și, în același timp, le completează. Din punct de vedere tehnic, produsul are toate accesoriile necesare: suport dublu pentru arcuri de retur pentru a readuce mânerul în poziție orizontală, cheie dublă Allen.

Rozetele mânerelor CAPRI au elemente de montare ascunse, ceea ce are un efect pozitiv asupra proprietăților estetice ale produsului. Mânerul este într-o culoare la modă - negru mat. Mânerele în negru sunt răspunsul la nevoile celor mai pretențioși clienți care caută soluții unice de design în interiorul caselor și apartamentelor.

Setul conține: 2 mânere CAPRI (mâner stânga și dreapta - pentru uși), scuturi inferioare, toate elementele pentru asamblarea mânerelor ușilor și instrucțiuni de asamblare. Mânerele au un sistem de montare rapid și intuitiv care vă permite să montați cu ușurință mânerul.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.