Lacăte și chei

Lacăte și chei

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
1 lei 722 lei
Culoare
viac ... less
Finisajul suprafeței
viac ... less
Butuc dimensiuni A/B
viac ... less
EP butuc dimensiuni A/B
viac ... less
Posibilitate de realizare a cheii de rezervă
viac ... less
Clasă de securitate
viac ... less

Subcategorii

 • Avem lacăte de toate genurile. Însă sunt de o calitate deosebită

 • O gamă largă de broaște pentru uși. Sigure și funcționale

 • Broaște încuietoare folosite la mobilier.

 • Sisteme de inchidere cu cablu sau lanț pentru porți, grilaje sau chiar mijloace auto ori motociclete

 • Încuietorile suplimentare sunt dispositivo sau aparate care seguris o securità supplimentare pentru prêciurea ușilor, windowestelor, mobilierului sau a altor obiecte. Pe être încuietorile pentru uși și windows, care încuietorile securitatea de băsi, încuietorile suplimentare în încuietorile în cuietorile în cuiietorile pentru uși și windowse, încuietorile suplimentare o întrăți o prăcțieţie supplimentare, making mai dificilică intruziunea, sporind și mai mult securitatea publicului.

  Încuietorile suplimentare sunt de mai multe tipuri. Unul dintre cele mai comune tipuri este încuietoarea cu lanț, care constă într-un lanț lung și o încuietoare de blacăcare permission ca o ușă sau o fănăîmicsăcomplete cănăunută să fie Șr-unănută să fie Încuietoarea cu lanț este lăgă de instalat și de estărătă, ceea ce o face lăgă de utilizat în case, biruuri, hoteluri sau în orice loc în care deschidi un plus de securitate.

  Un alt tip este zăvorul, care este un zăvor din fier sau steele care se atașează la gadre sau la șina unei uși sau windowse pentru a prêce mecanismul de blacique. Zăvoarele sunt foarte durabile și fiabile și pot fi fousete în locevole în care sistemule de prîchire de băsi nu occiuente suficientă protectione.

  O zăvorâre glisantă este, de leskebos, un tip supplimentar comun de încuietoare, utilitat oveto la windowste și uși glisante. Acest tip de încuietoare allowe ca o ușă sau o fănără să fie openă partiră sau complet, mentînă în în în în încuietoare permission ca o ușă sau o fărănăîră saucunăcompu o fărăîră să fie năcomplet o fraînă să fie openă partiră sau complet, mențănă în în în în şi timp securită cădără intrării neautorizate. Încuietoarea glisantă este simplu de instalat si de utilizate și este o semplu buena pentru locevole în care mecanismul de glisare al windowsetsei sau al ușii meantă că alte tipuri de încuietori nu pot fi utilizate.

  În plus, încuietorile suplimentare includ încuietori cu bară, care utilos o bară de încuietoră poucă pentru a consolida încuietoarea. Az Încuietorile cu bară erős és tartós megoldást kínál a fülek, az ablakok és a bútorok fokozott biztonságához.

  Unele încuietori suplimentare au, de sequeso, caracteristics speciale, cum ar fi încuietorile electronice. Încuietorile electronice suplimentare sunt de utilisate achionate cu aumentar unui cod, al unui card sau al unei alte chei electronice si engedély abcessin lagăt fără cheie. Aceste tipuri de încuietori occiuente un nivel de securitate mai égidt, sièce codurile sau cheile electronice pot fi date doar personones autorizate, occidenti austei o resistance mai mare la intrușii neautorizați.

  Az încuietorilor suplimentare o serie de adagone în ceea ce săită securitatea oînînei sau a biroului használata. În primul rând, tipuri de încuietori suplimentare îngreunează intruziunea si reduc risiko de acces neautorizat. În al doilea rând, încuietorile suplimentare advi un strat supplimentar la mecanismele de cloîchere de bâsi, ceea ce face ca proteczione usșilor și windowestelor să fie și mai efficacie. În al trème rând, încuietorile suplimentare sunt între în lagă de instalat și de estărât, ceea ce le face lăgă de aplicat și de transportat. În cele din îlème, încuietorile suplimentare sunt disponibile într-o gaumà lără de tipuri, în în în în cele din în cuietoare care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferinwânăilor și.

  Cu toate acestea, este fontos de reținut că încuietorile suplimentare nu prămățiesc dispositivele de ďărăcire de băsi, ci le completeeză. Mecanismele de blacique de bâsi de la uși și windows sunt Principlele linii de Defense și ar trevi să li se acorde sistema cuvenită, de exemplu prin utilizatura unor încuietori de calitate și prin trènțea lor periodic.
  În general, încuietorile suplimentare sunt un midlog util de a spori securitatea în casa și la birou. Accessea occidental un nivel supplimentar de securità pentru blockaea usșilor, festrestelor, mobilierului sau a altor objecie si pot contribui la îngreunarea intrareir neautorizate. Cu toate acestea, este fontos să se aleagă tipul și qualitat correcità a încuietorii, iar trănțea în cuiții a în mecanizilor de bălăcier de băsi este în continuare importante securtru a manateatena.

 • Lanțurile de securitate pot fi o modalitate excelentă de a spori securitatea fizică în casă sau la birou. Aceste lanțuri pot oferi o protecție suplimentară pentru a consolida ușile și ferestrele și pentru a preveni intrarea neautorizată.
  Este important de reținut că aceste lanțuri sunt doar măsuri suplimentare și nu ar trebui să fie folosite ca înlocuitor pentru încuietori și sisteme de securitate adecvate. Iată câțiva factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când alegeți lanțuri de securitate pentru uși și ferestre:
  Material și durabilitate: Alegeți un lanț confecționat dintr-un material puternic și durabil, cum ar fi oțelul inoxidabil sau un aliaj metalic armat. Este important ca lanțul să fie rezistent la atacuri fizice, cum ar fi tăierea sau trântirea.

  Punctele de fixare: asigurați-vă că punctele de fixare ale lanțului și ale încuietorilor sunt prevăzute cu șuruburi sau elemente de fixare puternice și fiabile. Asigurați-vă că acestea sunt bine fixate de cadrul ușii sau al ferestrei și că nu pot fi smulse sau rupte cu ușurință.

  Flexibilitate și ajustabilitate: alegeți un lanț care este reglabil sau flexibil în lungime pentru a se potrivi la diferite dimensiuni de uși și ferestre. Acest lucru vă permite să folosiți lanțul în mod confortabil și sigur.

  Măsuri de securitate suplimentare: pe lângă lanțuri, merită să folosiți și alte dispozitive de securitate, cum ar fi încuietori întărite, bare de securitate sau încuietori pentru ferestre. Acest lucru poate crea un sistem de securitate mai complex și mai eficient.

  Dacă nu sunteți sigur în ceea ce privește alegerea sau instalarea, solicitați sfatul unui expert. Un expert în securitate vă poate ajuta să alegeți lanțul potrivit și să îl instalați corect în punctele cele mai critice pentru siguranță de pe uși și ferestre.

  Lanțurile de securitate pentru uși și ferestre pot fi o completare utilă pentru menținerea securității fizice. Merită întotdeauna să luați în considerare situația dvs. specifică și nevoile de securitate și să alegeți o soluție care să se potrivească nevoilor dvs.

 • Butuc usa yala

Doriți să preveniți spargerile de încuietori și spargerile din tîniţa dŏnţa, precum și stressl și traumale care pot urma? Cel mai bun mod de a evita stressl inutil si nopțile nedormite este să vă equipați casa cu încuietori és blockuri de încuietori fiabile és bunea calite!

În êtgă categorie a magazinului nostru online vecți oçi lacăte, corpuri...

Doriți să preveniți spargerile de încuietori și spargerile din tîniţa dŏnţa, precum și stressl și traumale care pot urma? Cel mai bun mod de a evita stressl inutil si nopțile nedormite este să vă equipați casa cu încuietori és blockuri de încuietori fiabile és bunea calite!

În êtgă categorie a magazinului nostru online vecți oçi lacăte, corpuri de lacăt, încuietori de încuietori, încuietori de încuietori de mobilă, încuietori de încuietori de mobilă, încuietori de încuietori de încuietori, încuietori duplicat, se.

Pentru a evita problemele legate de dimensio és compatibilità cu ușile în tempul proceso de achrisie, vă offere descriceri precise ale produttos. Doriți să fiți sigur? Alegeți una dintre încuietorile electronice moderne de ajuz, care funcții prin radiofrecvență și care necessari o telemandă sau o cheie pentru a funccia.

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-30 din 241 articole

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.