SMART butuci

SMART butuci

Filter

Cena
545 lei 722 lei
Butuc dimensiuni A/B
viac ... less

Nu vrei să folosești cheile și vrei să ții pasul cu vremurile? Vă oferim o soluție unică în gama noastră de produse, care este un dispozitiv de deschidere a ușii de la distanță. Este atât de simplu. Deschiderea de la distanță a ușilor nu mai face parte doar din industria auto. Poți proteja poarta către casă cu un astfel de sistem de la distanță,...

Nu vrei să folosești cheile și vrei să ții pasul cu vremurile? Vă oferim o soluție unică în gama noastră de produse, care este un dispozitiv de deschidere a ușii de la distanță. Este atât de simplu. Deschiderea de la distanță a ușilor nu mai face parte doar din industria auto. Poți proteja poarta către casă cu un astfel de sistem de la distanță, care este revoluționar și facilitează manevrarea deschiderii și închiderii ușii.

Oferim un dispozitiv de deschidere a ușii, datorită căruia puteți deschide ușa cu ușurință fără cheie. Deschizatorul electric de ușă oferă o soluție elegantă pentru a rezolva în mod eficient încuierea ușilor casei dvs. Acestea sunt încuietori inteligente pe care le puteți debloca cu ușurință din orice loc, dar oferta include si tastaturi pentru intrare codificata in casa.nu anuntati codul decat persoanelor selectate si pot intra in casa fara probleme chiar si fara cheie.Datorita conexiunii cu smartphone-ul dvs. aveti totul sub control si stii cine a venit in casa cand iti poti imbogati usa si cu alte accesorii pentru usi pe care le avem in oferta noastra .

Mai multe
Se afiseaza 1-3 din 3 articole

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.