Butuci pentru uși

Butuci pentru uși

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
1 lei 722 lei
Culoare
viac ... less
Finisajul suprafeței
viac ... less
Butuc dimensiuni A/B
viac ... less
EP butuc dimensiuni A/B
viac ... less
Posibilitate de realizare a cheii de rezervă
viac ... less
Clasă de securitate
viac ... less

Subcategorii

 • Butuc cilindru usa

 • Butuci cu insertie de siguranta si plus de securitate

 • Cilindru butuc de constructie speciala

 • Seturi de butuci/lacate cu chei comune

 • Seturi de butuci sau lacate care folosesc o cheie comuna

 • Sistem logic pentru blocarea obiectului dvs., determinând dreptul de a intra într-o anumită ușă. Avantajul unei chei pentru proprietar. Protecție împotriva copierii de chei neautorizate. Producătorul ceh FAB ASSA ABLOY cu o tradiție de peste 100 de ani vă va garanta fiabilitatea și calitatea.

 • Metode de intretinere a incuietorilor, spray sau unguent impotriva ruginii sau a înghetului, solutii de degresare.

 • Închide, deschide sau blochează o ușă prin cod PIN, amprentă sau telecomandă

 • Fiecare dintre noi are o mulțime de chei nu numai din apartamentul nostru, locul de muncă, mașina, căsuța poștală și de la diverse uși. Cine ar trebui să-și amintească toate acestea din mințile lor. De aceea, vă oferim etichete - identificatori. În traducere, este o simplă marcare a tastelor cu o etichetă din plastic în diverse culori.

 • Fiecare inserție/ tampon sau cilindru are propriile chei, dar numărul este dat. Faceți chei suplimentare la prețuri de chilipir. Oferta de chei brute

 • Nu vrei să folosești cheile și vrei să ții pasul cu vremurile? Vă oferim o soluție unică în gama noastră de produse, care este un dispozitiv de deschidere a ușii de la distanță. Este atât de simplu. Deschiderea de la distanță a ușilor nu mai face parte doar din industria auto. Poți proteja poarta către casă cu un astfel de sistem de la distanță, care este revoluționar și facilitează manevrarea deschiderii și închiderii ușii.

  Oferim un dispozitiv de deschidere a ușii, datorită căruia puteți deschide ușa cu ușurință fără cheie. Deschizatorul electric de ușă oferă o soluție elegantă pentru a rezolva în mod eficient încuierea ușilor casei dvs. Acestea sunt încuietori inteligente pe care le puteți debloca cu ușurință din orice loc, dar oferta include si tastaturi pentru intrare codificata in casa.nu anuntati codul decat persoanelor selectate si pot intra in casa fara probleme chiar si fara cheie.Datorita conexiunii cu smartphone-ul dvs. aveti totul sub control si stii cine a venit in casa cand iti poti imbogati usa si cu alte accesorii pentru usi pe care le avem in oferta noastra .

Butuc usa yala

pe pagina
Se afiseaza 1-30 din 60 articole

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.