Aviziere

Aviziere

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
715 lei 1070 lei

Vitrinele de informare sunt dispozitive sau structuri care sunt adesea folosite în spații publice sau interioare pentru a comunica și a împărtăși informații. Aceste vitrine sunt, de obicei, realizate din sticlă sau dintr-un alt material transparent și permit ca conținutul să fie vizibil, protejându-l în același timp de impactul asupra mediului ș...

Vitrinele de informare sunt dispozitive sau structuri care sunt adesea folosite în spații publice sau interioare pentru a comunica și a împărtăși informații. Aceste vitrine sunt, de obicei, realizate din sticlă sau dintr-un alt material transparent și permit ca conținutul să fie vizibil, protejându-l în același timp de impactul asupra mediului și de furt.

Vitrinele de prezentare a informațiilor pot fi utilizate într-o varietate de aplicații. De exemplu:

În instituțiile publice: școlile, universitățile, bibliotecile, muzeele și spitalele folosesc adesea vitrine de prezentare a informațiilor pentru a evidenția mesaje importante, afișe, reclame sau programe. Aceste display-uri permit instituției să comunice eficient cu vizitatorii și personalul.

În spațiile publice. Aici sunt adesea folosite pentru a împărtăși evenimente curente, anunțuri ale comunității, informații turistice sau mesaje publice importante.

În magazine și întreprinderi: unele întreprinderi sau magazine folosesc vitrine de informare pentru a afișa promoții curente, informații despre produse sau alte mesaje importante. Acest lucru permite întreprinderilor să comunice cu ușurință cu clienții și să le atragă atenția asupra informațiilor relevante.

Vitrinele de informare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele. Există vitrine mai simple, care constau pur și simplu din sticlă și rame, precum și versiuni mai specializate care pot avea iluminare încorporată, încuietori sau afișaje digitale.

Dispunem de o gamă de vitrine informative personalizate, potrivite pentru clădiri rezidențiale, întreprinderi sau diverse instituții. Designul modern și manevrarea ușoară le fac perfecte pentru dumneavoastră!

Mai multe
Se afiseaza 1-4 din 4 articole

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.