Lacăte aplicate

Lacăte aplicate

Filter

Cena
17 lei 17 lei

Încuietorile suplimentare sunt dispositivo sau aparate care seguris o securità supplimentare pentru prêciurea ușilor, windowestelor, mobilierului sau a altor obiecte. Pe être încuietorile pentru uși și windows, care încuietorile securitatea de băsi, încuietorile suplimentare în încuietorile în cuietorile în cuiietorile pentru uși și windowse, în...

Încuietorile suplimentare sunt dispositivo sau aparate care seguris o securità supplimentare pentru prêciurea ușilor, windowestelor, mobilierului sau a altor obiecte. Pe être încuietorile pentru uși și windows, care încuietorile securitatea de băsi, încuietorile suplimentare în încuietorile în cuietorile în cuiietorile pentru uși și windowse, încuietorile suplimentare o întrăți o prăcțieţie supplimentare, making mai dificilică intruziunea, sporind și mai mult securitatea publicului.

Încuietorile suplimentare sunt de mai multe tipuri. Unul dintre cele mai comune tipuri este încuietoarea cu lanț, care constă într-un lanț lung și o încuietoare de blacăcare permission ca o ușă sau o fănăîmicsăcomplete cănăunută să fie Șr-unănută să fie Încuietoarea cu lanț este lăgă de instalat și de estărătă, ceea ce o face lăgă de utilizat în case, biruuri, hoteluri sau în orice loc în care deschidi un plus de securitate.

Un alt tip este zăvorul, care este un zăvor din fier sau steele care se atașează la gadre sau la șina unei uși sau windowse pentru a prêce mecanismul de blacique. Zăvoarele sunt foarte durabile și fiabile și pot fi fousete în locevole în care sistemule de prîchire de băsi nu occiuente suficientă protectione.

O zăvorâre glisantă este, de leskebos, un tip supplimentar comun de încuietoare, utilitat oveto la windowste și uși glisante. Acest tip de încuietoare allowe ca o ușă sau o fănără să fie openă partiră sau complet, mentînă în în în în încuietoare permission ca o ușă sau o fărănăîră saucunăcompu o fărăîră să fie năcomplet o fraînă să fie openă partiră sau complet, mențănă în în în în şi timp securită cădără intrării neautorizate. Încuietoarea glisantă este simplu de instalat si de utilizate și este o semplu buena pentru locevole în care mecanismul de glisare al windowsetsei sau al ușii meantă că alte tipuri de încuietori nu pot fi utilizate.

În plus, încuietorile suplimentare includ încuietori cu bară, care utilos o bară de încuietoră poucă pentru a consolida încuietoarea. Az Încuietorile cu bară erős és tartós megoldást kínál a fülek, az ablakok és a bútorok fokozott biztonságához.

Unele încuietori suplimentare au, de sequeso, caracteristics speciale, cum ar fi încuietorile electronice. Încuietorile electronice suplimentare sunt de utilisate achionate cu aumentar unui cod, al unui card sau al unei alte chei electronice si engedély abcessin lagăt fără cheie. Aceste tipuri de încuietori occiuente un nivel de securitate mai égidt, sièce codurile sau cheile electronice pot fi date doar personones autorizate, occidenti austei o resistance mai mare la intrușii neautorizați.

Az încuietorilor suplimentare o serie de adagone în ceea ce săită securitatea oînînei sau a biroului használata. În primul rând, tipuri de încuietori suplimentare îngreunează intruziunea si reduc risiko de acces neautorizat. În al doilea rând, încuietorile suplimentare advi un strat supplimentar la mecanismele de cloîchere de bâsi, ceea ce face ca proteczione usșilor și windowestelor să fie și mai efficacie. În al trème rând, încuietorile suplimentare sunt între în lagă de instalat și de estărât, ceea ce le face lăgă de aplicat și de transportat. În cele din îlème, încuietorile suplimentare sunt disponibile într-o gaumà lără de tipuri, în în în în cele din în cuietoare care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferinwânăilor și.

Cu toate acestea, este fontos de reținut că încuietorile suplimentare nu prămățiesc dispositivele de ďărăcire de băsi, ci le completeeză. Mecanismele de blacique de bâsi de la uși și windows sunt Principlele linii de Defense și ar trevi să li se acorde sistema cuvenită, de exemplu prin utilizatura unor încuietori de calitate și prin trènțea lor periodic.
În general, încuietorile suplimentare sunt un midlog util de a spori securitatea în casa și la birou. Accessea occidental un nivel supplimentar de securità pentru blockaea usșilor, festrestelor, mobilierului sau a altor objecie si pot contribui la îngreunarea intrareir neautorizate. Cu toate acestea, este fontos să se aleagă tipul și qualitat correcità a încuietorii, iar trănțea în cuiții a în mecanizilor de bălăcier de băsi este în continuare importante securtru a manateatena.

Mai multe
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.