Cum să alegi cutia poștală?

Oficiul poștal livrează obiecte de scrisoare obișnuite în căsuțele de scrisori funcționale de acasă. O cutie funcțională de scrisori de acasă înseamnă că cutia este blocată, asigură transporturile de intemperii și nu trebuie să permită căderea expedierii, este rezistentă la furtul simplu, i. împotriva scoaterii de mână a loturilor introduse fără ajutor și violență.

Cutiile poștale sunt împărțite în funcție de locul de utilizare:

Cutiile de casă - plasarea într-o casă familială pentru intrare, resp. la limita parcelei                        Cutii de locuințe - situate la intrare, la parter, în fața unei case rezidențiale

Cutiile rezidențiale pot fi utilizate și pentru companii

Cutiile poștale trebuie să respecte prevederile standardului tehnic „STN 74 7640 Casete de scrisori de casă”. Standardul menționat definește cerințele tehnice pentru dimensiunea cutiei în sine, deschiderea în care sunt inserate loturile, dar și materialul din care urmează să fie realizat.                        Dimensiunea minimă a orificiului de deschidere trebuie să fie de 25 x 230 mm. Înălțimea primei cutii de la podea trebuie să fie cuprinsă între 400 mm și 1.800 mm - ultima cutie. Prea mică o cutie sau o mică deschidere de inserție va face să fiți forțat să mergeți la oficiul poștal / oficiul poștal nu va livra expedierea / sau va fi deteriorat inutil și va rămâne în afara cutiei.

Mituri și fapte:

Căsuța poștală nu este sigură - nu este destinată valorilor mobiliare și expedierilor

Cutia poștală nu este rezistentă la apă - nicio căsuță poștală nu poate rezista la atacul ploii, în special în partea de sud a Slovaciei, sufla puternic și, prin urmare, împreună cu ploaia persistentă, poștele pot scurge.

Casetele pentru casă sunt proiectate pentru utilizare în aer liber, dar în același timp se aplică regula anterioară.

Cutiile rezidențiale - este adevărat că alegând un loc potrivit pentru cutii / acoperiș ... / oficiul poștal nu vă va curge. Tendința actuală a clădirilor rezidențiale aduce căsuțe poștale cu două fețe / partea exterioară este potrivită pentru oficiul poștal - selecția internă a oficiului poștal /. Cutiile sunt apoi împărțite în zidărie încorporată sau instalate în foaia ușii în loc de panou solid sau sticlă. Proprietarii ar trebui să fie informați că utilizarea de cutii cu două fețe va reduce semnificativ temperatura camerei de intrare. Fiecare cutie are un flux de aer convenabil. Diferite elemente tehnice, etanșarea ușilor, izolarea umpluturii cutiilor vor reduce efectul menționat, dar nu este posibilă eliminarea completă a acestuia. Singura soluție este un vestibul de calitate, care nu permite răcirea în alte zone ale casei rezidențiale. Pentru zonele de intrare, unde există „o singură” ușă fără vestibul și urmată de unități de carcasă - nu recomandăm utilizarea unor cutii cu două fețe. Efectul rezultat al „Nu trebuie să deschid oficiul poștal” va fi dezechilibrat în comparație cu proprietarii nemulțumiți de apartamente inferioare.

În același timp, ambele tipuri de căsuțe poștale se pot uda, se aplică în caz de vreme rea pe termen lung - acesta nu este un defect al căsuței poștale

Zonele comune de intrare sunt o locație ideală pentru casele rezidențiale. Aceste zone sunt mai controlate și nu există vandalism semnificativ.

Cea mai bună alegere include, pe lângă un preț bun și un material adecvat - dimensiunea cutiei. Dimensiunea este foarte importantă în ceea ce privește primirea pe termen lung a problemelor fără probleme. În zilele noastre, nu sunt doar scrisori și reviste, dar, din păcate, și o ofertă mare de pliante promoționale. Deci cu cât este mai mare cu atât mai bine. Căsuța poștală vă va servi ani de zile. Dimensiunea de acum 10 ani nu este suficientă astăzi.


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.