Cutii poștale

Cutii poștale

Filter

Výrobca
viac ... less
Cena
14 lei 9198 lei
Culoare
viac ... less
Numărul de cutii de pe coloană
viac ... less
Dimensiuni
viac ... less

Subcategorii

Știați că în unele țări europene, cum ar fi Anglia, cutiile poștale sunt roșii și decorate cu diferite insigne și steme locale? În Ungaria, cutiile poștale galbene erau obișnuite la început, dar apoi mania galbenului a fost înlocuită de verde. Dacă doriți ca poșta și coletele dvs. să fie în siguranță și protejate de intemperii, aruncați o privir...

Știați că în unele țări europene, cum ar fi Anglia, cutiile poștale sunt roșii și decorate cu diferite insigne și steme locale? În Ungaria, cutiile poștale galbene erau obișnuite la început, dar apoi mania galbenului a fost înlocuită de verde. Dacă doriți ca poșta și coletele dvs. să fie în siguranță și protejate de intemperii, aruncați o privire la gama noastră de cutii poștale! Toate cutiile poștale pe care le comercializăm se caracterizează prin înaltă calitate și fiabilitate! Gama noastră include, de asemenea, cutii poștale stradale, de scări și din oțel inoxidabil, care oferă o soluție durabilă. Cutiile noastre poștale și cutiile poștale sunt potrivite pentru companii, clădiri de birouri, case prefabricate și case de familie!

Doriți să vă faceți cutia poștală cu adevărat unică? În cadrul categoriei noastre de produse veți găsi și opțiunea de vopsire în culori, prin care vă vom vopsi cutia poștală selectată în culoarea RAL pe care o alegeți!

Mai multe
pe pagina
Se afiseaza 1-30 din 260 articole

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.