Despre noi

Cine suntem?

Magazinul online KLUCKA.SK este un magazin profesionist conceput pentru distribuirea de mânere, căsuțe poștale și accesorii de înaltă calitate în toată țara. Suntem pe piață din 1996. Din 2006, am creat un magazin online pentru a putea servi cât mai mulți clienți.

La baza vânzărilor noastre este o legătură directă cu producătorii, ceea ce ne permite să punem în aplicare 80% din comenzi într-un timp scurt, sau îndeplinirea perfectă a cerințelor individuale / nuanțelor de culoare etc. /

Ce oferim?

Toți clienții noștri au produse de înaltă calitate pe care le oferim probabil la cele mai atractive prețuri de pe piață. Factori precum logistica modernă, stocurile mari și optimizarea costurilor ne permit să menținem nivelul prețurilor scăzut. În acest fel, încercăm să facem ca fiecare client să găsească un produs interesant la un preț care să răspundă tuturor așteptărilor sale.

Pe lângă produse, oferim tuturor clienților noștri servicii de înaltă calitate înainte și după vânzare. Înainte de a cumpăra sfaturi cu privire la care mânere și accesorii sunt optime pentru interiorul dvs. și după cumpărare, fără probleme, vă putem ajuta cu instalarea produsului sau înlocuiți-l fără nicio problemă pe alt produs.

Executăm instalarea căsuțelor poștale în toată Republica Slovacă

Oferim soluții complete de căsuțe poștale pentru clădiri rezidențiale, inclusiv import și instalare.

De ce să te alături nouă?

Ca unul dintre puținele din industria noastră, oferim o garanție de preț și satisfacție cu achiziția dvs. Acest lucru înseamnă că puteți cumpăra produse cu asigurarea că sunt accesibile și garantate pentru calitatea lor - deci este posibil să returnați mărfurile dacă nu corespund așteptărilor dvs. în ceea ce privește calitatea și designul. În plus, departamentul nostru de clienți vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi

Toate informațiile despre compania noastră și informațiile de contact pot fi găsite sub contact - pe site-ul nostru.

 Livrez în republica cehă prin intermediul magazinului nostru online : electronicwww.kliky-schranky.cz


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.