Broască ușă pentru uși glisante

Broască ușă pentru uși glisante

Încuietoare PO - ansamblu crom ZOKKCB

107,00 lei

Încuietoare cu cârlig, contraplacă, cheie, mânere încastrate (2 buc), degetar, elemente de montare

Product Description


Un set complet de accesorii pentru uși glisante, care include; blocare cu cârlig pentru ușă glisantă în versiune cu cheie, set de mânere rotunde și degete pentru ușă glisantă. Setul este consecvent în ceea ce privește culoarea și este o soluție funcțională pentru uși glisante. Setul poate fi folosit pentru lemn și pentru uși din lemn; plăci populare de MDF și HDF utilizate pentru fabricarea ușilor și mobilierului; lăcuit, furniruit, Produsul se caracterizează prin calitate înaltă.

Elementele principale ale fișierului; mânerele, degetul, partea din față a blocării și foaia de fixare pe cadrul ușii sunt finisate în Chrome Glossy. Este o frumoasă culoare argintie care este mereu la modă. Colorate Chrome Glossy este o culoare foarte populară a elementelor de finisare și design interior și, prin urmare, alegerea unui set de accesorii în această culoare poate crea o compoziție uniformă a întregului interior.

Inclus în pachet: blocare cu cârlig pentru uși glisante (1 buc), cheie de blocare (1 buc), placă de cârlig pentru rama ușii (1 buc), set de mânere încastrate - rotunde (2 buc), deget (1 buc) și elemente de montare.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.