Mânere cu scut lung

Mânere cu scut lung

BLANKA crom satin mâner cu scut lung

35,00 lei

Set de mânere (2 bucăți), material de conectare necesar

Product Description


Mâner ușor și confortabil BLANKA. Aceasta va atrage persoanele care apreciază un design bun și confort în utilizarea zilnică a mânerului ușii.

Mânerul este disponibil într-o culoare la modă - satinul nichel. Mânerele ușilor în culoarea satinului nichel sunt răspunsul la nevoile celor mai pretențioși clienți care caută soluții unice și design pentru interioarele caselor și apartamentelor.

Mânerul era din metal; mânerul  (mânerului) este din aluminiu, mânerul longitudinal este din oțel. Utilizarea acestor materiale vă permite să oferiți un produs de o calitate rezonabilă la un preț atractiv de achiziție.

Mânerul are soluții adecvate pentru a-și susține munca și influențează durabilitatea: - sistem de susținere a arcului de mâner / retur; mânerul revine automat la poziția corectă (orizontală) atunci când este apăsat,

- un sistem dublu de șuruburi de conectare, care stabilizează ansamblul mânerului și influențează o perioadă lungă de funcționare fără probleme.

Suprafața originală conține:

-un set de mânere pentru uși pentru o ușă (2 bucăți: mâner stânga și dreapta),

- elemente de montare: șuruburi;

 - pătrat de conectare pentru blocare standard 8 x 8 mm.

Elementele de montare sunt potrivite pentru uși cu o grosime de 35 până la 45 mm; cele mai populare modele de uși de pe piață au 40 mm grosime - mânerele ușilor se vor potrivi.Mânerul ușii BLANKA cu o scut lung este acoperit de garanția producătorului, 2 ani.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.