Mânere pentru usi de interior

Mânere pentru usi de interior

R.FORM S.CE.BB mâner ușă pentru cheie

85,00 lei

negru pentru cheie

Mai multe detalii

Product Description


Mânerele colecției RK.FORM S.CE au forme simple, reprezintă o combinație originală a prodului sunt și  moderne, cu un design pătrat. Construcției acestor mânere este o notă subtilă de modernitate - corespund perfect cu interiorul la modă și, în același timp, le completează de minune. Produsul are toate accesoriile necesare: suport dublu pentru arcurile de întoarcere pentru a readuce mânerul în poziția orizontală, dublu cheie Allen. Șildurile de pe mânerul RK.FORM S.CE au elemente ascunse de montare, ceea ce are un efect pozitiv asupra proprietăților estetice ale produsului.

Mânerul este în pas cu moda în culoare - negru mat. Mânerele în non - culoarea neagră reprezintă răspunsul la nevoile celor mai pretențioși clienți, care caută soluții de design unice în interiorul caselor și apartamentelor.

În pachet sunt prezente următoarele: 2 mânere RK.FORM S.CE (mâner stânga și dreapta - pentru uși), șilduri inferioare, toate elementele pentru asamblarea mânerelor ușilor și instrucțiunile de asamblare.

Mânerele au un sistem de montare rapid și intuitiv care vă permite să montați ușor mânerul.

 

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.