Manere usa de intrare

Manere usa de intrare

TOPAZ mâner de intrare din oțel inoxidabil TDK...

106,00 lei

Oțel inoxidabil

Mai multe detalii

Product Description


Mânerul modern de securitate pătrat TOPAZ este proiectat pentru uși externe - intrare. Produsul este realizat din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate conform standardului american AISI. Utilizarea oțelului inoxidabil ca material la fabricarea mânerului garantează o durată de viață lungă, protejează împotriva coroziunii și a condițiilor meteorologice. În plus, oțelul inoxidabil este adesea utilizat ca element decorativ în ușile exterioare moderne - prin urmare, utilizarea mânerelor din oțel inoxidabil va duce la un efect uniform și uniform.

Mânere de siguranță - au elemente de montaj invizibile din exterior; scutul frontal nu poate fi deșurubat din exterior, ceea ce inhibă foarte mult manipularea neautorizată a mânerului ușii în timpul încercării de efracție. Găurile de montare, ambele mânere sunt dispuse în mod universal - astfel încât montajul poate fi instalat cu cele mai multe uși exterioare disponibile pe piață.

  • Mânerele TOPAZ au un mecanism dublu de susținere a mânerului - îmbunătățește semnificativ funcția mânerului și prelungește durata de viață a mânerului.

  • Pachetul include: două jumătăți de mânere TOPAZ (proiectate pentru o ușă) și un set complet de elemente de montare.

  • Grosimea maximă a ușii exterioare pe care poate fi montat mânerul TOPAZ folosind kit-ul de montaj standard (inclus în pachet) este de aproximativ 90 mm.

  • Datorită construcției, mânerele TOPAZ sunt disponibile în configurațiile din stânga și din dreapta. Introduceți partea mânerului în funcție de imaginea disponibilă în galerie. Dacă este necesar, cereții informații despre partea de montare a mânerului  în comentariile la comandă la finalizare.

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850