Mâner de siguranță

Mâner de siguranță

Circumstanțele ne obligă uneori să cumpărăm noi sau să înlocuim armăturile pentru uși de securitate mai vechi. Cu toate acestea, fără îndoială, alegând armăturile potrivite, vă vom ajuta să vă protejați proprietatea. Indiferent de proprietățile sale funcționale, aspectul său are și un aspect psihologic. Armăturile de securitate vor ajuta la descurajarea unui hoț ocazional care preferă să țintească alături. De exemplu, atunci când o montare simplă strălucește în jurul unei simple încuietori, care la prima vedere pune o rezistență mult mai mică la intruziune.

Armăturile de securitate sunt fitinguri a căror caracteristică funcțională de bază este protejarea blocării și a inserției cilindrului de atacuri din exterior. Prin urmare, de obicei îl plasăm pe ușa din față a apartamentului sau a casei. Fitingurile sunt fixate pe structura ușii cu șuruburi speciale, solide. Armăturile de siguranță sunt echipate cu elemente de siguranță care îngreunează forajul și protejează de asemenea ruperea sau găurirea insertului cilindric. Caracteristicile sale de siguranță sunt date de împărțirea în clase individuale conform STN P ENV 1627. Acest standard definește rezistența produselor, de exemplu, împotriva forajului, spălarea, ruperea, violența brută etc. Evaluarea și certificarea produselor sunt furnizate de laboratoare independente de testare acreditate. Distingem patru niveluri de bază, iar un criteriu auxiliar care facilitează orientarea clienților este așa-numitul "PIRAMID DE SIGURANȚĂ":

  • Protecție de bază
  • protecție suficientă
  • protecție ridicată
  • protecție foarte mare

Nivelurile individuale de securitate se disting pe ambalajul produselor după culoare și număr. Clasificarea produselor individuale în categorie este condiționată de un certificat emis de un laborator de testare autorizat. Producătorul trebuie să arate - pe lângă testele de laborator - că este capabil să pună la dispoziție produsul pe piață într-un design și o calitate constantă.

Mergem la cumpărături

Măsurați câteva măsuri importante asupra armăturilor curente, astfel încât să le puteți înlocui cu o bucată de dimensiune și tip.

Distanța sau distanța de la centrul mânerului până la centrul de rotație al inserției (mânerul în insert). Forjăriile cele mai vândute sunt cu un pas de 72mm, 90mm, 92mm, ocazional există modele cu un pas de 88 mm sau chiar 55 mm.

Grosimea ușii pentru a fi echipată cu forjării noi. Această dimensiune este determinată pentru fiecare model de montare sub forma intervalului pe care trebuie să îl introduceți. De exemplu, poate fi de 40-55 mm. Desigur, sunt produse și accesorii pentru uși mai late și mai înguste.

Forjării cu suprapunere de inserție. Suprapunerea inserției crește semnificativ siguranța armăturilor. Dacă doriți să cumpărați astfel de accesorii fără o nouă inserție potrivită, trebuie să măsurați acasă dacă originalul dvs. nu va fi prea scurt pe exteriorul ușii. Capacul are o înălțime de aproximativ un centimetru, iar dacă inserția de sub acesta ar fi ascunsă prea adânc, nu ați putea introduce cheia suficient cât ar merge la deblocare și nu ați deschide-o.

Proiectare - în ofertele companiilor specializate, cel mai adesea veți întâlni trei tipuri de forjării de siguranță-mâner, mâner-buton, mâner-mâner. Aici, considerația joacă un rol important în selectarea cât de des este utilizată ușa, care este frecvența de deschidere. La frecvențe mai înalte, un design mâner-la-mâner este mai practic.

Notificare importantă - securitatea este asigurată numai atunci când este blocată, nu este suficient să „încuiați” ușa !!!

Tratarea suprafeței - în prezent sunt prezentate pe piață o gamă largă de materiale și tratamente de suprafață (aluminiu, aluminiu anodizat, oțel inoxidabil, oțel inoxidabil mat, crom, nitrură de titan și altele). Depinde în totalitate de discreția clientului pentru ce produs decide.

Toate criteriile de mai sus vor ajuta la orientarea de bază a clientului. Desigur, prețul va fi o considerație importantă și există și o alegere relativ mare pe piață aici. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că produsele de la producători de renume, produse complet certificate și produse cu un design perfect și manopera perfectă au prețul lor și au valoarea ridicată de utilitate atunci când sunt luate în considerare.


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.