SMART butuci

SMART butuci

SMART butuc digital DC.NI

722,00 lei

SMART butuci

Product Description


Inserție digitală DC controlată prin amprentă digitală, aplicație mobilă sau cip Inserție digitală „DC” care acceptă mai multe metode de deblocare (APP, amprentă, card IC (DC.KEYKARD)), controlată de Tuya APP.

  • instalare usoara
  • nivel ridicat de securitate
  • ideal pentru case, birouri, hoteluri, apartamente etc.

Caracteristici:

Deblocare de la distanță: Puteți debloca ușa de la distanță pentru acces rapid, puteți verifica un membru al familiei, puteți debloca înregistrările de sosire și plecare, toate cu un nivel ridicat de securitate cu dispozitivul Gateway suplimentar (DM.GATEWAY.01 - nu este inclus).

Recunoaștere sensibilă a amprentei: Acces rapid la amprentă digitală cu recunoaștere falsă scăzută datorită senzorului rapid de amprentă cu semiconductor (evaluarea amprentei aprox. 0,3 s, capacitatea este de până la 100 de amprente).

Alimentare de urgență: Alimentat de o baterie de 123A. Când bateria este descărcată, există o sursă de alimentare de urgență printr-un cablu de tip C.

Blocare automata: Inserția digitală se va bloca automat după 5 secunde de deblocare, ceea ce este mai sigur. Puteți dezactiva funcția în aplicația Tuya, care este activată în mod implicit.

Utilizare largă: Inserție digitală practică, ideală pentru case, birouri, hoteluri, apartamente etc.Designul rezistent la apă IP54 permite ca inserția digitală să fie utilizată și pentru ușile exterioare Culoare: nichel mat cu elemente negre Material: aliaj de aluminiu + alama Clasa IP: IP54 Grosimea ușii: 35-70 mm Dimensiunea inserției: 60–100 mm (în cazul comenzii, este necesară măsurarea unei variante specifice) Greutate pachet: 490 g Pachetul contine: 1x căptușeală de cilindru 2x card IC 1x ventuză 1x cip de resetare 2 x chei hexagonale (3 și 1,5) 1x șurubelniță 1 baterie CR123A Dimensiunile mai mici ale insertului pot fi găsite AICI

Product Review


Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.