Blog

Categorii

Anul acesta se poartă clanța neagră!

Publikované dňa 2021-02-28

Una dintre cele mai interesante idei pe care le-am fi putut auzi este cea pe care Barbara Schmidt a mărturisit într-un articol publicat în „New York magazine”. Ea spunea că „dacă vrei să-ți faci casa veche să arate ca nouă, începe cu clanțele ușii! Este o modalitate ieftină de a avea ceva scump!” Cât adevăr și cât de simplu spus. Cine este barbara Schmidt? Nici mai mult, nici mai puțin decât directoarea de creație a firmei de design interior StudioB Syle, cu locații în Minneapolis și Brooklyn.

Pentru că designul interior este și el un fel de modă, ne-am gândit să vă facem un fel de clasament. Adică recomandări pentru 2021 cu ce recomandă designerii americani în materie de mâner de ușă. Sau de clanță, dacă doriți…

» Mânere de ușă din aluminiu negru (anodizat)

Recomandări de clanțe de la designeri

Anul acesta este al clanțelor negre și mate. Adică fără luciu. Se pare că nu doar este o soluție economică, ci și o alegere inspirată deoarece, zice Emily Henderson, un stilist la modă în America. Ea spune că dacă vreți să vă redecorați casa, să faceți ceva nou să alegeți mânerele de ușă rotunde și negre, nu doar pentru că nu costă o avere ci și pentru că se potrivesc cu orice stil ar avea locuința dvs. Îmbunătățirea ar fi uriașă!

Vorba aceea, românească, negrul merge la orice!

Anna Claudia Schultz, și ea designer de top, merge puțin mai departe și afirmă că ar fi bine să încercăm o combinație între formele rotunde cu cele în unghiuri drepte. Adică dacă mânerul are forme rotunjite sau este chiar un buton rotund, atunci șildul să fie pătrat sau dreptunghiular. Și invers, un mâner de ușă cu muchii teșite dar care se întâlnesc în unghiuri drepte, să aibă un șild rotund. Astfel, spune ea, nu vom avea doar o simplă clanță pentru ușă ci un obiect deosebit de estetic.

» Mâner pentru ușă interior culoare neagră...

Cei de la Black Lacquer Design preferă mânerele de ușă din alamă. Ei cred că strălucirea și simplitatea pe care o pot oferi nu se compară cu nimic la acest nivel.

Ușa de la intrare din mai multe materiale diferite

Pe de altă parte, slovenii de la Griffing, o companie care s-a remarcat în ultimul timp în decorațiunile interioare de calitate (și deci scumpe), spun că anul 2021 va fi un an al contrastelor. Poate și datorită faptului că lumea se schimbă enorm în această perioadă. Pe scurt, pentru ușile de la intrare, ei spun că tendințele sunt de a folosi mai multe materiale și de factură diferită.

Astfel, sunt de preferat combinațiile între lemn și aluminiu, oțel și sticlă, lemn și sticlă și auminiu, combinații ale acestora. Ușile astfel construite denotă profesionalism și se pretează la o multitudine de stiluri.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.