Blog

Categorii

Mânere ciudate pentru uși de ipohondri sau trăzniți

Publikované dňa 2021-03-18

Vă spuneam în postarea noastră anterioară, cea cu mânere de ușă anti-microbiene, că oamenii încep să se gândească mult mai des la posibilitatea de a se infecta punând mâna pe o clanță. De oriunde ar fi aceasta, de la intrarea într-un magazin sau cea de la ușa blocului.

» Mânere inteligente, cu cod, de la Klucka

Astăzi o să vă povestim despre alte diverse clanțe, deși poate că unele dintre acestea vi se vor părea chiar ciudate. Iar altele oribile…

Clanțe de uși care se auto-dezinfectează

Spre deosebire de mânerele de ușă construite din metal cu ioni de argint, mai există o metodă. Cel puțin una, ne referim însă la și la aspectul costurilor, căci poate există clanțe cu tehnologie spațială, dar nu despre asta vorbim noi acum. Un anumit gen de astfel de mânere emit o raze ultraviolete.

maner usa cu UV

Când se apropie palma noastră de suprafața mânerului acestea emit razele. Lumina UV scaldă suprafața (metalică) a clanței iar astfel se efectuează o distrugere a germenilor și microbilor preexistenți. Invers, adică după ce am închis ușa, după acționarea mecanismului de închidere, după ce am ridicat palma de pe suprafața de metal, intră din nou în acțiune spotul de UV.

Avantaje? Unul mare de tot. Eliminăm aproape toate șansele de a lua vreun microb în palme. Apoi, nu mai trebuie să ne „molipsim” de la soluția dezinfectantă cu care se curăța clanța. Dezavantajul ar fi poate doar costul mai mare al acestui tip de mâner de ușă. Și fatpul că nu putem să o montăm chiar unde vrem. (Vezi sursa informațiilor.)

Mânere pentru ușa de la baie

Una din ideile cel puțin în aparență trăsnite aparține designerului francez Florence Doleac. Aceasta a creat o clanță care imită la perfecție excrementele umane. De ce!? Explicațiile ei sunt foarte originale și derivă din firea ei liberă. Ideea de creație i-a venit din practică. S-a săturat ca în timpul petrecerilor pe care le ținea la ea acasă să tot explice invitaților unde este baia.

Așadar, a creat ceva ce nu se poate confunda. Un mâner care pus la ușa respectivă nu lasă loc niciunui echivoc. Spune exact destinația încăperii de dincolo de ușa respectivă. În acest moment, deși clanța a fost proiectată în anii 90, aceasta se vinde foarte bine pe ebay și amazon…

» Clanțe din oțel inoxidabil

maner de usa

Mânere de ușă de-a dreptul inconfortabile

Scotocind prin internet am găsit o colecție cu mânere care sunt de-a dreptul greu de folosit. Adică sunt atât de incomode încât fiecare dintre noi și-ar putea pune întrebarea: oare ce fel de oameni ar cumpăra așa ceva!?

» Vezi o galerie cu imagini de clanțe lipsite de confort

În ceea ce ne privește, ne vom strădui să vă punem mereu la dispoziție produse de cea mai bună calitate. Poate că mânerele cumpărate de la Klucka nu sunt ele cele mai pure obiecte de artă, dar sunt cu siguranță de o calitate care vă va satisface. Și nici nu au prețuri astronomice. Cumpărați de la noi și vă veți convinge.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.