Blog

Categorii

Cu și despre cutiile noastre poștale!

Publikované dňa 2022-07-12

Cutiile poștale fac parte intrisecă din decorul unei case încă din alte vremuri. Chiar și cel nevoiaș dintre locuitori avea la poartă o cutie poștală rudimentară, dar indispensabilă unde poștașul introducea corespondența acelor vremuri sau ziarul.

 

Era de neconceput dacă stăteai la casă să nu deții o cutie poștală. Sigur că modelele erau diferite, la fel și materialele din care erau confecționate. Multe dintre ele nu erau sigure și nici bine fixate în așa fel încât, la un moment dat, dispăreau de la locul lor.

 

Cutiile poștale din zilele noastre au evoluat față de acele modele și sunt moderne și sigure, convingeți-vă dacă le veți alege de pe site-ul nostru. Descoperiți în cele ce urmează oferta de cutii poștale din magazinul nostru!

 

Cutii poștale pentru case, printre cele mai căutate

 

Indiferent de casa pe care o dețineți la poartă întotdeauna va arăta bine o cutie poștală. Fie că vorbim de o cutie poștală neagră de tip antracit sau de o cutie cu motive populare sau flori, acestea nu au cum să treacă neobservate în peisaj.

 

De exemplu, o cutie poștală zincată pe ambele părți, într-o nuanță pe negru-auriu va fi cu siguranță acel element de efect care va decora cu succes poarta casei.

 

Aceasta este potrivită pentru exterior și este confecționată din elemente forjate care imită frunzele, formând un efect aparte.

 

Cutia are o încuietoare lamelă și este livrată împreună cu două chei.

 

Cutiile poștale pentru scări de bloc

 

Cutiile poștale pentru scările de bloc sunt atipice, deoarece pot conține mai multe secțiuni pentru fiecare apartament în parte. De aceea, noi vă putem oferi un set de cutie unilaterală în formă de L , iar acest set poate fi suplimentat cu orice număr de cutii la cerere, în funcție de numărul de locatari dintr-o scară de bloc.

 

Profilul în formă de L permite acoperirea legăturii dintre cutii și zidărie. Acesta se poate monta pe perete.

 

Când faceți comanda, introduceți numărul de piese necesare, iar noi vom livra exact ce ne-ați solicitat. De solicitat pe comandă dimensiunile, culoarea cutiilor, numărul de coloane și de etichete care vor fi inscripționate. În funcție de dorințele dumneavostră cutiile poștale vor fi inscripționate la cerere.

 

Cutiile poștale colective pentru familii numeroase

 

Acesta este un ansamblu de cutii poștale cu două fețe, fabricate în seturi de câte 3, 4, 5, 6, 7 sau 8 bucăți. Ansamblul este potrivit pentru familiile care locuiesc împreună la aceeași adresă. 

 

Cutiile sunt montate cu ajutorul unui plastic care acoperă întreaga circumferință a ansamblului. Acestea sunt echipate cu o clapetă care se deschide în exterior. Ușa cutiei poștale prezintă o etichetă transparentă de plastic, pe care se poate trece numele destinatarului.

 

Fiecare cutie poștală este livrată împreună cu două chei, pentru siguranță. 

 

Plasticul, un material surprinzător

 

Pentru că este un material ușor, rezistent și ușor de întreținut, livrăm cu succes și cutii poștale confecționate din acest material.

 

Albe, negre sau maro acestea sunt deosebit de funcționale și practice totodată. Pot fi montate ușor, deoarece găurile de prindere se găsesc în partea din spate a cutiei. 

 

Pe site-ul nostru veți găsi modele adecvate pentru toate gusturile și nevoile.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.