Blog

Categorii

Cutiile poștale pentru scara de bloc - cât sunt de importante?

Publikované dňa 2022-08-12

Viața trece atât de repede pe lângă noi încât nici nu apucăm să ne dăm seama de toate schimbările care se întâmplă. Am înlocuit fel și fel de obiecte de pe lângă casă cu varianta lor electrică sau digitală din lipsă de timp și dorința de a face cât mai multe lucruri într-o singură zi. Șurubelnița a fost înlocuită de autofiletantă, soneria cu buton de la ușă de cea cu cameră de filmat și microfon, telefonul cu fir sau cel fix cu smartphone-uri și așa mai departe. 

Un lucru a rămas de neînlocuit totuși, a cărui utilitate este și astăzi de neprețuit și anume cutia poștală. Am mai vorbit aici pe blog despre cutiile poștale pe care le puteți găsi pe pagina noastră oficială manere-cutii.ro. Astăzi vom discuta pe larg despre cutiile poștale de bloc și cât de importante sunt acestea.

Despre statul la bloc și corespondența importantă 

Cei care locuiesc la bloc, în special cei care au locuit toată viața la bloc știu care sunt clasicele probleme. Alături de vecinii zgomotoși care nu înțeleg ce este bunul simț deseori, de pisicile care se adună mereu în fața blocului și alte aspecte de acest gen, mai este problema corespondenței.

Parcă de fiecare dată când trebuie să primiți anumite plicuri de la poștă cu privire la facturile pe care trebuie să le plătiți, cu citații, despre coletele ce trebuie ridicate de la poștă sau alte acte de acest gen, nu le găsiți la timp. Aici problema este din cauza cutiilor poștale de pe scară de cele mai multe ori. Asta pentru că sunt deteriorate pentru că nu au mai fost schimbate de ani de zile. Multe au marginile ușilor îndoite pentru că s-au pierdut cheile, astfel foile și plicurile pot ieși din ele și astfel se pierd.

Concluzionăm de aici cam cât de importante sunt cutiile postale, în special când vorbim despre cele de la bloc, unde este un flux constant de oameni.

Oferta noastră de cutii poștale pentru bloc

În stocul nostru de produse veți găsi mai multe variante în ceea ce privește cutiile poștale pentru bloc. Le veți găsi în categoria specifică de pe site. Astfel că puteți alege: 

  •       Cutii înclinate pentru uși termopan
  •       Cutii unilaterale
  •       Cutiile poștale cu două fețe
  •       Cutiile poștale cu o singură față
  •       Cutiile unilaterale.

Fiecare dintre aceste modele sunt disponibile pentru clienți în funcție de preferințe și de necesități. De mare ajutor și printre variantele preferate în ultima perioadă de clienți sunt cutiile postale pentru usi termopan.   Asta pentru că este mai sigur acest mod de a primi corespondența. Nu mai este cazul ca poștașul să intre în bloc, nici alte persoane care se dau drept poștaș doar pentru că nu au cheie și vor să intre.

Dacă veți comanda noi cutii poștale de la noi de pe site cu siguranță nu veți mai avea probleme cu corespondența. De asemenea veți beneficia de un preț excelent, în special când contribuie toți cei de pe scară, suma va fi infimă. Lucrăm cu materiale de calitate superioară astfel încât cutiile poștale să reziste timp îndelungat.

Mai multe informații puteți descoperi de pe pagina noastră oficială manere-cutii.ro, de unde veți putea și comanda.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.