Blog

Categorii

Eleganță și stil practic - mânere și accesorii pentru mobilă

Publikované dňa 2022-09-13

Poate că atunci când alegeți un set de mobilier pentru living sau dormitor nu aveți în vedere neapărat partea de accesorii. Acestea sunt detalii față de care ați putea fi ușor toleranți și flexibili. Până la urmă sunt și accesorii ușor de schimbat.

 

În rândurile ce urmează vă detaliem și vă inspirăm cu câteva idei despre eleganța și stilul practic al mânerelor pentru mobilă, mai specific mânere ascunse, cele specifice pentru ușile glisante.

 

Ușile glisante, elegante fără egal

 

Într-o vreme apăruse moda mobilierului cu uși glisante în mod special în privința dressingurilor. Ideea a prins foarte bine, fiind o combinație excelentă între stil practic și elegant. Unii alegeau astfel de mobilier pentru că spațiul nu le permitea altceva și exploatau la maxim orice suprafață. Ușile glisante au acest mare avantaj. Nu este însă de omis nici stilul elegant cu care se prezintă. Schimbare este și la capitolul accesorii, de data aceasta nu interesează balamalele, cât șina pe care rulează ușile și mânerele acestora.

 

Mânerul pentru mobila de tip uși glisante este unul ascuns, nu iese în evidență. Sunt carcase încastrate sau așa cum popular mulți dintre voi le știți și le numiți scobitură. În gama noastră veți găsi 3 astfel de variante, cele din porțelan, metal sau nichel satinat. Mici și discrete, ce se ancorează prin lipire, astfel de mânere sunt foarte ușor de schimbat, în cazul în care cele pe care inițial le aveați se vor deteriora. Acestea sunt adesea închise la culoare și poate că nu vă dați seama, dar mânerele din plastic sunt incluse și nivelul acestora de rezistență este redus.

 

Feroneria ușilor glisante

 

Că vorbim de ușile glisante de la dulapuri mici, din living, că vorbim despre ușile mari de la un dressing, la fel de importantă este, din clasa de feronerie uși și acea șină pe care ușile sunt împinse, respectiv trase. Acest tip de accesoriu este de asemenea disponibil în stocul nostru.

 

Șina ușilor glisante va fi un disconfort sau dimpotrivă, un element care să vă facă viața mai ușoară. Aceasta trebuie să aibă dimensiunea potrivită, să fie rezistentă și să permită o rulare fină, ușoară. Când nu se mai întâmplă asta, este timpul pentru schimbare.

 

Atenție: verificați culoarea, materialul și ce greutate maximă suportă șina, ce accesorii include pentru montaj, toate acestea sunt de interes înainte de cumpărare.

 

Alte accesorii pentru mobilier

 

Atunci când comandați mobilierul pentru casă sau spații comerciale vă doriți să fie vorba de ceva trainic. Structura în sine a mobilei poate că este rezistentă, însă accesoriile sunt mai degrabă cele care cedează. Fie că vorbim de mânere sau de balamale, astfel de accesorii pentru mobilier sunt cele care la un moment dat au nevoie de schimbare.

 

În gama noastră de accesorii veți găsi și astfel de produse. Balamalele sunt adesea suprasolicitate, numărul de deschideri și închideri ale dulapurilor își spune cuvântul. În plus, dacă ușile unui dulap sunt înalte, balamalele ar trebui să fie mai multe de două. Balamale mobilă sunt disponibile în pagina noastră,aici.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.