Blog

Categorii

Alegerea unui seif pentru acasă - 4 factori esențiali

Publikované dňa 2022-10-20

Nu este nimic ieșit din comun ca un seif să facă parte din dotarea unei case. Un seif este o măsură de precauție pentru a vă pune la adăpost în caz de efracție. Există un trend ascendent aici, întrucât numărul de infracțiuni a crescut și tot mai mulți preferă să își țină bunuri de valoare în casă.

În seif sunt de cele mai multe ori nu doar bani cash, ci și documente, acte de proprietate, bijuterii de asemenea. Acesta este locul perfect pentru ca bunurile să nu fie pierdute sau afectate de diverse dezastre sau să fie efectiv la loc sigur, fără șanse de a fi furate.

Cum alegeți un seif

Alegerea unui seif potrivit pentru uz casnic ar trebui să implice atenție deosebită la 4 factori:

# Antiefracție

Acesta este rolul principal al unui seif. Există diferite variante, evident, cu diferite grade de rezistență la efracție. Gradul sau de rezistență este dat și de rezistența pereților și a ușii, precum și cât de complex este sistemul său de închidere și de blocare.

Atenția cade pe sistemul de blocare. Învariantele moderne de seifuri veți găsi că au deblocare pe bază de amprentă. Astfel, o singură persoană autorizată va reuși să deschidă vreodată seiful. Țineți cont de asemenea de cât de greu este seiful, materialul din care este realizat, pentru că și aceste detalii pot influența rezistența sa sau poate descuraja total furtul. Fie nu poate fi scos de unde este montat, fie este prea greu să fie cărat, în orice caz, seiful rămâne un titan în fața faptelor nelegiuite.

# Rezistent la apă 

Un alt motiv pentru care unii își doresc să aibă acasă un seif este păstrarea actelor la loc sigur. Știm că unul din riscuri și în spațiile rezidențiale se referă la inundații spre exemplu. Așadar în seif nu trebuie să pătrundă apă, afectând conținutul acestuia.

# Rezistent la foc

De asemenea dacă ne referim la riscurile de accidente în spații rezidențiale incendiile sunt și ele pe listă. Așa cum veți face asigurare pentru spațiul personal privind diverse dezastre și când vine vorba de alegerea unui seif veți ține cont de rezistența sa la foc.

Sunt o recomandare seifurile ignifuge, din motive de precauție.

# Dimensiunea 

De fiecare dată consilierea va face o diferența. Degeaba achiziționați un seif dacă spațiul interior util este neîncăpător. În plus, depinde și de zona de amplasare și cât spațiu este disponibil aici.

Iată de ce alegerea unui seif în funcție de dimensiuni specifice vă avantajează: 

  •       Vă puteți folosi și de spații înguste, care nu sunt la vedere.
  •       Investiți mai rentabil, în funcție de nevoie.
  •       Compartimentarea poate fi unică sau multiplă.

Una din alegeri poate fi chiar un seif în formă de carte, ce îmbină designul cu cel al unei casete de valori. Are și un print care nici nu dă de bănuit ce ascunde de fapt conținutul său. Descoperiți în pagina noastră,www.manere-cutii.ro, toate tipurile de seifuri disponibile imediat în stoc. Dacă încă nu știți ce să alegeți vă așteptăm pentru consiliere. 

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.