Blog

Categorii

Cum vă protejați casa atunci când plecați în vacanță - 4 idei de luat în considerare

Publikované dňa 2022-12-20

Acum în perioada sărbătorilor se apropie și cu siguranță vă planificați concediul într-o stațiune de vis, trebuie să lăsați casa în condiții sigure. Dar ce înseamnă condiții sigure? Acestea vă permit să plecați fără griji, știind că toate bunurile sunt la locul lor și nu vor fi “mutate” prea curând. Perioada sărbătorilor este și perioada în care se raportează mai multe furturi, cum lumea pleacă de acasă, cei care se ocupă cu astfel de lucruri nu ratează oportunitatea de a vă lăsa fără bunuri.

Am adunat pentru dumneavoastră 4 idei pe care le-am dezvoltat în acest articol pentru a pleca liniștit în vacanță, fără a lua cu dumneavoastră și grijile. Iată despre ce este vorba.

1.Nu comunicați străinilor faptul că sunteți plecat

Nu este recomandat să divulgați perioada și momentul plecării persoanelor străine. În acest fel vă expuneți pe dumneavoastră și chiar dați cale liberă persoanelor să-și construiască planul. Aceștia așteaptă momentul potrivit, acesta poate fi chiar și cu câteva minute după ce ați încuiat și ați plecat. Nu vă lăsați păcălit și încercați să nu comunicați în prealabil aceste informații.

2. Alegeți un seif în care să depozitați bunurile de valoare

Pe piață există o gamă variată de seifuri din care să alegeți. Renunțați la conceptul clasic de seif, acesta poate lua forma unei cărți având un design ce nu dezvăluie adevăratul lui scop. Cu cheie sau cu un sistem modern de închidere, nu mai trebuie să depozitați lucrurile de valoare prin diverse cutii ce pot fi găsite cu ușurință. Veți face astfel o investiție folositoare.

Și în stocul nostru de produse există astfel de seifuri realizate din otel durabil și totodată rezistent. Veți avea de unde alege modelul dorit în care să depozitați bunurile de valoare și pe cele de care v-ați atașat emoțional.

3. Puneți lacăte și zăvoare pe toate ușile

Poate suna ca o metodă de modă veche, dar pentru ușile suplimentare pe care le aveți este o idee bună. Deoarece prin intermediul acestora se poate intra cu ușurință în casă, trebuie să optați pentru niște sisteme care asigură o închidere ermetică.  Noi vă punem la dispoziție lacăte cu tot cu chei, chiar și una de rezervă pentru a vă lua toate măsurile de precauție înainte să plecați de acasă.

Sortimentul nostru de zavoare de asemenea este unul vast. Alegeți în funcție de dimensiunea ușii și de materialul acesteia sistemele pe care să vă puteți baza atunci când plecați de acasă perioade lungi de timp.

4. Stabiliți o persoană care să verifice din când în când împrejurimile

Pentru a avea toată situația sub control, stabiliți o persoană de încredere care să mai vină din când în când și să vadă dacă totul este așa cum trebuie să fie. Să verifice eventual încuietorile, dacă lacătele sunt intacte și dacă totul este așa cum ați lăsat. Este mai bine să luați astfel de măsuri pentru a avea un concediu liniștit.

Găsiți în pagina noastră oficială toată produsele și pe care le puteți cumpăra pentru siguranța dumneavoastră și a casei.

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.