Blog

Categorii

Accesoriile pentru uși sau detaliile care fac diferența

Publikované dňa 2023-01-17

Știm cu toții, când accesorizam o ținută aceasta are amprenta unui stil personal. Deși considerate accesorii, acestea au și ele un rol important. Se întâmplă și în cazul ușilor, unde gama de accesorii nu este de subestimat.

În gama noastră de accesorii usi veți găsi atât balamalele mult necesare, cât și alte tipuri de accesorii cu care puteți completa, pentru siguranță și confort.

Lanțuri de siguranță

Deși fac parte din stilul clasic al elementelor considerate măsuri de siguranță, lanțurile de acest tip iată că încă sunt la mare căutare. Acestea limitează deschiderea ușii, astfel încât să nu permită pătrunderea în interior. Veți găsi mai multe variante disponibile, cromatic vorbind, de la bronz la crom, astfel încât să nu faceți notă discordantă la culoare.

Mânere pentru ușa și accesorii pentru ușile culisante

Aveți de unde alege, varianta cu mâner rotund sau pătrat și conic. Astfel de manere pentru usa au un design simplist și în același timp atemporal. Mânerele sunt din oțel inoxidabil, sunt trainice și alegeri de care veți fi mulțumiți fără doar și poate. Achiziția pe care o veți face va fi de set cu două bucăți, plus materialul pentru fixare.

Din aceeași clasă de mânere aveți disponibile și pe cele pentru ușile de balcon. Într-o varietate de culori, acestea sunt de tip agățător, cu margini foarte bine finisate, care asigură prindere facilă și utilizare practică.

Nu în cele din urmă, de asemenea din gama de accesorii uși și mai ales vorbind despre mânere, nu avem cum să ignorăm clasa mânerelor de sprijin. Doar cel care la un moment dat nu a avut nevoie de o mână de ajutor nu poate ști cum face diferența un astfel de mâner. Sunt ideale în spațiile destinate seniorilor mai ales. Montajul este simplu.

Cuiere și plăcute de ușă

Nu puteam omite în clasa de accesorii cuierele. Varianta propusă este una simplă, compactă și practică în același timp.

Să ne oprim și la placutele de usa. Acestea sunt îndeosebi întâlnite pe ușile birourilor, în instituții, firme sau companii. Acestea marchează locația, are și rol practic, dar și decorativ în egală măsură. Pot fi de asemenea puse pe ușile apartamentelor în complexuri rezidențiale sau la ușile caselor din astfel de cartiere, poate chiar în cazul celor care locuiesc în duplex. Cert este că astfel de plăcuțe sunt practice. Le veți găsi și în magazinul nostru online, în varianta  cromatică crom periat, alamă mată sau bronz.

Acestea sunt personalizate, fontul va fi ales în momentul în care selectați varianta de culoare, înainte de a comanda.

Tot aici veți găsi și alte tipuri de accesorii. Pentru că, nu-i așa, aveți nevoie de stoc divers pentru a găsi în același loc răspuns al nevoilor pe care le aveți. Veți găsi așadar, cu mare ușurință, prindere pentru mâner de scări sau opritoare cu frână. Dacă încă nu știți sigur ce se potrivește în cazul vostru vă așteptăm în cadrul magazinului nostru online cu sfaturi și recomandări. Din experiență vă spunem, consilierea poate face diferența. 

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.