Blog

Categorii

Blog

  • Eleganță și stil practic - mânere și accesorii pentru mobilă

    2022-09-13

    Poate că atunci când alegeți un set de mobilier pentru living sau dormitor nu aveți în vedere neapărat partea de accesorii. Acestea sunt detalii față de care ați putea fi ușor toleranți și flexibili. Până la urmă sunt și accesorii ușor de schimbat.

  • Cutiile poștale pentru scara de bloc - cât sunt de importante?

    2022-08-12

    Viața trece atât de repede pe lângă noi încât nici nu apucăm să ne dăm seama de toate schimbările care se întâmplă. Am înlocuit fel și fel de obiecte de pe lângă casă cu varianta lor electrică sau digitală din lipsă de timp și dorința de a face cât mai multe lucruri într-o singură zi. Șurubelnița a fost înlocuită de autofiletantă, soneria cu buton de la ușă de cea cu cameră de filmat și microfon, telefonul cu fir sau cel fix cu smartphone-uri și așa mai departe.

  • Cu și despre cutiile noastre poștale!

    2022-07-12

    Cutiile poștale fac parte intrisecă din decorul unei case încă din alte vremuri. Chiar și cel nevoiaș dintre locuitori avea la poartă o cutie poștală rudimentară, dar indispensabilă unde poștașul introducea corespondența acelor vremuri sau ziarul.

  • Manerele pentru usile termopan - detalii de estetica si functionalitate

    2022-06-15

    Manerele fac parte din categoria accesoriilor, dar iata cat de importante sunt! Poate ca unii dintre voi nici nu fac mare diferenta pana cand manerul unei usi de termopan nu se strica. Devine brusc elementul de mare importanta, intrucat fara el nu mai aveti aceeasi functionalitate a usii de termopan.

  • Cum alegem mânerele pentru mobilier? Combinați stilul și caracterul practic

    2021-08-23

    Fie că mobilați o casă nouă, fie că renovați mobilierul sau decideți să vă înlocuiți bucătăria existentă, aveți de luat o serie de decizii importante. Dar arta stă și în detalii. Detaliile sunt cele care pot fi cireașa de pe tort a oricărei piese de mobilier sau care o pot scufunda complet. Mânerele potrivite pentru mobilier pot face minuni. Și dacă vă gândiți la cât de des intrați în contact cu ele, veți fi de acord că designul și calitatea acestora merită cu siguranță luate în considerare.

Predchádzajúce články »     « Najnovšie články

Transport gratuit

La cumpărături de minim 350 de lei,
transportul este gratuit pentru d-voastră

15 zile pentru retur

Cumpăraţi,fără griji aveţi 15 zile la
dispoziţie pentru a returna produsul

Plata cu cardul

Puteţi plăti cu
cardul de credit

Număr de contact

Luni-vineri 8:00-16:30
+40 755 879 850

Cumpărați online fără griji, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.